Eräkeittiö tarjoilee metsän aarteet
Metsässä ruokailu muistuttaa kaikin aistein yhteydestämme luontoon. Voit istua puupenkillä, vanhalla kannolla, kivellä tai pehmeällä sammaleella. Lintujen laulu ja metsän äänet tarjoavat taustamusiikin. Jokaisessa ruokalajissa maistuu luonto ja nuotion savun tuntu.
Jokaisella retkellämme kutsumme sinut eräkeittiöömme nauttimaan, rentoutumaan ja virkistymään. Keittiömme sijaitsee idyllisellä paikalla metsän keskellä, kauniin suomaiseman äärellä ja vastarakennetun laavun yhteydessä. Voit istua alas, rentoutua ja antaa meidän yllättää sinut ammattikokin valmistamalla kolmen ruokalajin aterialla. Kun metsä on avannut aistit, makuelämyksistä todella nauttii ja niiden moninaiset vivahteet tuntee.
Käytämme ruoanlaitossamme pääasiassa villiyrttejä ja kasviksia sekä hyödynnämme mahdollisuuksien mukaan paikallista kalaa ja riistaa. Tunnemme hyvin erilaiset ruokavaliot ja räätälöimme tarjoilut aina asiakkaan tarpeiden ja vakaumuksen mukaan. Suosimme perinteisiä ruoanlaittotekniikoita, kuten fermentointia ja tulella kokkaamista. Tomaksen pitkä kokemus kansainväliseltä ravintola-alalta takaa eräkeittiömme ruokalajien korkean tason.
Eräkeittiömme helmiä:
- puhtaasta lähimetsästä kerätyt yrtit, sienet ja marjat
- Kuusamossa ja Lapissa valmistetut paikalliset tuotteet
- sesonkituotteet, mm. kesäkuun villiyrtit ja punajuuret, heinäkuun kaalit, elokuun marjat ja syyskuun sienet
- suomalaiset ja puolalaiset perinneruoat, mm. karjalanpiirakat, puolalainen pierogi ja żurek
Muistathan ilmoittaa erityisruokavaliostasi retkeä varatessasi.