Retken jälkeen ateria luonnon helmassa tarjoaa aivan erityisen ruokailu kokemuksen. Se on aistien juhlaa. Yhdessä istuminen avotulen äärellä on jollain tapaa ikivanhaa, se on tuttua ja saa meidät tuntemaan olomme kotoisaksi.
Hemmottelemme itseämme hyvällä ruoalla ollessamme luonnossa. Ulkona ruoka maistuu paljon paremmalta.
Jokaisella retkellä kutsumme sinut eräkeittiöömme keskelle pohjoista metsää. Tämä on varsin idyllinen paikka, jonne olemme rakentaneet laavun ja josta avautuu kotoisa suomaisema. Istu alas, rentoudu ja anna meidän yllättää sinut nuotiolla valmistetulla kolmen ruokalajin lounaalla.
KEITTIÖMME HELMIÄ
- Sesonkituotteet
- metsästä kerätyt yrtit, sienet ja marjat
- Kuusamossa ja Lapissa valmistetut paikalliset tuotteet
- Suomalaiset ja puolalaiset perinteet sekä eri puolilta maailmaa peräisin olevat valmistustekniikat
- monen vuoden kokemus ravintola-alalta ympäri Eurooppaa
Käytämme ruoanlaitossamme pääasiassa kasviksia, mutta jos mahdollista, hyödynnämme myös paikallisesti pyydettyä kalaa tai riistaa.
Olemme tietoisia erilaisista ruokavalioista ja allergioista, joita sinulla saattaa olla terveydentilasi tai uskomustesi vuoksi. Kunnioitamme niitä suuresti.
Muistathan ilmoittaa meille erityisruokavaliostasi varatessasi retkiä.