Skip to main content
Know us

Meistä

Metsä on kotimme, vapauden lähde, joka inspiroi meitä tavoittelemaan jotain parempaa. Jokainen askel metsässä on saanut meidät tuntemaan olomme vapautuneemmaksi, ja nyt on tullut aika jakaa tämä tunne muiden kanssa. Tule kävelylle kanssamme.


Olemme molemmat olleet eksyneitä kaupungissa. Tomasz oli huippuravintoloiden kokki Puolassa, ja Theresa työskenteli elokuva-alalla Suomessa. Olemme molemmat intohimoisia tekijöitä ja kovan työnteon lomassa kadotimme itsemme. Emme olleet onnellisia. Onneksi intohimo myös havahduttaa katsomaan elämää. Jossain vaiheessa tajusimme, ettemme voi jatkaa entiseen tapaan. Löysimme molemmat luonnosta paikan, hiljaisuuden. Tapasimme metsässä ja opimme tuntemaan itsemme ja toisemme siellä.

Nykyään olemme molemmat sertifioituja eräoppaita. Olemme toimineet oppaina Pohjois-Suomessa vuodesta 2020 lähtien. Tarjoamme vaihtoehtoisen tavan kokea pohjoinen. Haluamme näyttää sinulle ideamme siitä, miten luontosuhdetta ja arvostusta luontoa kohtaan voi vahvistaa.

Theresa Tomaksesta

Tomasz on huolehtija. Hän nauttii muiden hemmottelemisesta herkullisilla ruuillaan ja kauniilla käsitöillään. Hän on äärimmäisen intohimoinen ja kunnioittaa luontoa syvästi. Hän tarkkailee avoimin mielin itseään ja ympäröivää maailmaa, mikä vie häntä lähemmäs ratkaisuja ja mielenrauhaa.

Tomasz rakastaa: puutöitä, kiipeilyä, ruuanlaittoa ja historian opiskelua. Angry Birds on myös cool.

Tomasz Theresasta

Tessa katsoo maailmaa tavalla, jota en ole koskaan nähnyt aiemmin. Hän pystyy näkemään yksityiskohtia ja kauneutta asioissa, jotka minä yleensä vain ohitan. Hän on hulluna lintuihin, taiteeseen, hyönteisten oksiin muodostamiin kuvioihin, koiraamme Siidaan ja tietysti minuun 🙂

Tessa rakastaa: lintujen tarkkailua, luonto- ja filosofia-aiheisia kirjoja, korujen ja käsityötuotteiden valmistamista, kiipeilyä ja juoksemista.

Tavoita meidät

Instagram: @wildoutfinland
Facebook: @wildoutfinland
Sähköposti: welcome@wildout.fi
Soita Tomakselle: 040 585 3110
Soita Theresalle: 045 650 8380
Sijainti: Vasaraperä, Kuusamo, Suomi

Heräsikö kysymyksiä?
Ole yhteydessä meihin!