Skip to main content

Vastuullisuus

Kestävyyteen liittyy nykyään paljon puhetta, mutta pohjimmiltaan kyse on aika yksinkertaisista asioista. Ota vain se, mitä todella tarvitset. Pidä asioista hyvää huolta. Älä vahingoita teoillasi muita. Äläkä unohda, että meidän jälkeemmekin tulee sukupolvia.

Me Wild Outissa näemme itsemme osana luonnon kokonaisuutta ja pitkäjänteistä ajallista jatkumoa. Meille kestävyys on kokonaisvaltainen tapa olla, elää, kasvaa ja kehittyä. Käytännössä kestävyys on meille seuraavia asioita:

Hyvinvointi

Vain huolehtimalla itsestäsi voit huolehtia muista. Paras tapa saavuttaa tämä on olla ja liikkua luonnossa. Olet myös itse eräänlainen luonnonsuojelukohde.

Monimuotoisuus

Meille kaikenlaiset ihmiset ja eläimet ovat yhtä arvokkaita ja jokaisella lajilla on paikkansa kokonaisuudessa. Uskomme tasa-arvon ja monipuolisuuden voimaan.

Luonnonmukaisuus

Elämme, liikumme ja teemme hankinnat vuodenkierron ja luonnon rytmin mukaan. Suosimme kausiluonteisia, paikallisia tuotteita ja aktiviteetteja.

Laatu määrän sijaan

Suosimme laadukkaita tuotteita ja pidämme niistä hyvää huolta. Näin asioiden käyttöikä pitenee ja luonnonvaroja säästyy. Myös jätettä syntyy vähemmän.

Jatkuva oppiminen

Luonto, ekosysteemit, kulttuurit ja kestävyys tarjoavat aina uutta opittavaa. Vain hankkimalla tietoa voimme kasvaa, ymmärtää ja toimia oikein.

Toimintamme on Green Activities -sertifioitua. Green Activities-sertifikaatin saanut yritys on sitoutunut mm. henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, toimintansa ympäristörasituksen pienentämiseen sekä matkailueläinten hyvinvoinnin varmistamiseen. Merkki perustuu ohjelmapalvelualalle suunniteltuihin vastuullisuuskriteereihin, joiden noudattamiseen ja seurannan raportointiin osallistuja sitoutuu.

Kannatamme kestäviä matkustusmuotoja ja tarjoamme polkupyörällä saapuville asiakkaillemme palveluistamme 10 % alennuksen.

×
Click logo below
×