Wilderness kitchen in Ruka-Kuusamo and Finnish Lapland
Image
Wild food in Ruja-Kuusamo Lapland
Wilderness kitchen in Ruka-Kuusamo and Finnish Lapland villiruoka
Eräkokkaus Ruka-Kuusamo Lappi wilderness cooking
Wild food in Finland

Villiruokaelämys Oulangan kansallispuistossa ja Kuusamossa


Villiruokaelämys on kokonaisvaltainen kulinaarinen elämys luonnon keskellä. Rentoudu ja seuraa, kuinka ruoka valmistuu nuotiolla – eräkokkimme hemmottelee sinua paikallisilla villiruoilla, jotka yhdistävät puhtaan luonnon ja käsityön. Tämä kolmen ruokalajin villiruokaelämys jää ikuisesti mieleen - ja sydämeen!
Image
ERÄKEITTIÖ
Kolmen ruokalajin lounas valmistettu nuotiolla.
Image
PAIKALLISET RAAKA-AINEET
Yrtit, sienet ja marjat, käsin poimittu lähiluonnosta.
Image
KULINAARINEN ELÄMYS
Inspiroidu ammattilaiskokin työskentelystä nuotiolla.


Elämys järjestetään perinteisessä kodassa

Pääset seuraamaan ruoan valmistusta nuotiolla, kuulemaan tarinoita villiruoan keräämisestä ja maistelemaan luonnon sesonginmukaisia antimia. Ateriat valmistetaan kokin oman inspiraation pohjalta ilman kiinteää menua, käyttäen saatavilla olevia luonnon parhaimpia raaka-aineita.

Villiruokamme yhdistää suomalaisen perinteen ja käsityönä valmistetut erikoisuudet eri puolilta maailmaa

Tarjoamme ravitsevaa ruokaa, joka hellii sekä kehoa että mieltä: käsin poimitut villiyrtit, marjat ja sienet, itse valmistetut fermentoidut tuotteet sekä probioottiset villijuomat – kaikki osana huolella luotua kolmen ruokalajin kokonaisuutta.

Kunnioitamme sekä ruokaa että ympäristöä

Jokainen elämys suunnitellaan tarkoin ruokahävikin minimoimiseksi ja paikallisia tuottajia tukien – juhlistamme alueen ruokakulttuuria aidosti ja vastuullisesti.

Päivän kohokohdat ja lisätiedot:

Kesto: 2,5 h
Ryhmäkoko: 2-10 henkilöä
Ikäraja: Ei ikärajaa
Aloitusaika: 13:00
Sijainti: Ruka-Kuusamo

  • Kokonaisvaltainen kulinaarinen kokemus
  • Seuraa ruoanlaittoa avotulella
  • Paikallista villiruokakulttuuria
  • Yhdessäoloa nuotion äärellä

Ilmoitathan mahdollisista ruokavaliorajoituksista varauksen yhteydessä.

  • Tiistaisin Oulangan kansallispuistossa (talvi)
    Ryhmäkoko: 2-5 henkilöä
  • Perjantaisin Vasaraperässä, Kuusamossa (talvi)
    Ryhmäkoko: 2-10 henkilöä
  • Lauantaisin Vasaraperässä, Kuusamossa (kesä)
    Ryhmäkoko: 2-10 henkilöä

Matkustatko ryhmässä? Ota yhteyttä yksityistilaisuutta varten.

SAATAVILLA YMPÄRI VUODEN
Oletko valmis heittäytymään tähän ainutlaatuiseen kulinaariseen elämykseen?
Otathan yhteyttä, jos et löydä sopivaa päivämäärää varauskalenterista.